Brutt-Saver repedésvarrás és javítás tapasztalt statikus mérnökkel

Süllyedések, építési hibák, földrengések után megrepedt épületek, épületszerkezetek, alapok, falak, födémek, támfalak repedéseinek gyors és időtálló javítási technológiája a Brutt-Saver , amely egy rugalmas, de szilárd kapcsolatot hoz létre.

2. lépés a megoldás felé!

 

A következő lépés az lenne, hogy rövid határidőn belül kimegyek a helyszínre és egy kb. 1 órás helyszíni szemle során megvizsgálom az épület szerkezetét, vízelvezetését, a burkolatokat,a pincét, a padlást, a teraszokat, járdákat, ereszcsatornát és minden olyan körülményt, ami a süllyedést, a repedéseket okozhatta.

Ez általában egy szóbeli statikai szakvéleményt jelent, amelynek a költsége Budapest és környéke esetében 15.000-25.000 Ft+Áfa között mozog, a Csobánkától való távolság függvényében.

Az esetek 80%-ban különböző jelek, a repedések iránya, jellege alapján meg lehet állapítani a repedés okát. Ott a helyszínen elmondom a lehetséges javítási módokat és a várható költségek nagyságrendjét.

Nagyon sok esetben elegendő a vízelvezetést biztonságosan és ellenőrízhetően megoldani, az épület körüli járdákat, burkolatokat kijavítani, az ereszcsatornákat, lefolyó csöveket megjavítani, kitisztítani majd utána a repedéseket összevarrni a Brutt-Saver spirállal és a vakolatokat kijavítani utána.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 10
Heti: 25
Havi: 449
Össz.: 16 891

Látogatottság növelés
Oldal: A következő lépés?
Brutt-Saver repedésvarrás és javítás tapasztalt statikus mérnökkel - © 2008 - 2018 - bruttsaverrepedesjavitas.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: brutt saver spirál ár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »