Brutt-Saver repedésvarrás és javítás tapasztalt statikus mérnökkel

Süllyedések, építési hibák, földrengések után megrepedt épületek, épületszerkezetek, alapok, falak, födémek, támfalak repedéseinek gyors és időtálló javítási technológiája a Brutt-Saver , amely egy rugalmas, de szilárd kapcsolatot hoz létre.

1.lépés a megoldás felé!

 

Az első feladat repedés észlelésekor felhívni az alábbi számon:  06-20-9764-581

Kőrösi István tapasztalt statikust.

Ez én vagyok.

2014-01-30_21.09.57.jpg

Vagy írja le egy E-mail-ben, hogy mi a problémája. Ha online vagyok akár perceken belül jelentkezem, ha nem felejtette el megadni a számát, címét.

korosi geoterv@gmail.com

Mielőtt elkezdjük az elrepedt épületrészek összevarrását a Brutt-Saver rozsdamenetes acélspirálokkal, ellenőrízni kell, hogy a repedést kiváltó okot megszüntették-e?

Sokan foglalkoznak a Brutt-Saver repedésvarrással és vannak olyan cégek, amelyek bármit összevarrnak jó pénzért, de azzal nem foglalkoznak, hogy mi okozta a repedést, hogyan, mivel lehet azt megszünetetni.

A hiba okának megszüntetése nélkül összevarrt szerkezeti repedés rövidesen újra meg fog repedni ugyanott vagy esetleg mellette!!!!

Egy korábban megvarrt épület, ahol a süllyedés okát nem szüntették meg.

 

Itt korábban össze lettek varrva a repedések, de a süllyedés okát (feltöltöt, laza talajra épült az épület) nem szüntették meg, bízva abban, hogy hátha megfogja az a néhány spirál a mozgást. Hát nem fogta meg.

A repedés az egy olyan jelzés, ami felhívja a figyelmet arra, hogy az épületben valami hiba keletkezett. Mint a láz az ember betegségénél.

 

Ne dőljünk be a kivitelező "szakik" olyan szövegének, hogy minden új épület mozog, helyezkedik egy ideig, hogy ez egy természetes dolog, hogy ezek csak esztétikai repedések, meg hasonló "szakszerű" magyarázatnak!!!

Nincs esztétikai, természetes repedés, csak a rossz, képzetlen, lelkiismeretlen kivitelezők mondanak ilyent, hogy ne lehessen számonkérni rajtuk  a hibákat.

Nagyon sok olyan épületet látni, amelyek évtizedek óta állnak és egyetlen repedést sem látni rajta.

 

Ha új repedéseket talál a házán, akkor hívjon fel minél előbb.

Még néhány nap késlekedés is azt jelentheti, hogy egyre nagyobb lesz az okozott kár.

Volt olyan munkánk, ahol szakaszos alálapozással stabilizáltuk az épletet, mert folyamatosan süllyedt a hibás vízelvezetés miatt és itt minden nap friss gipszpecséteket helyeztünk el a repedéseken amelyek minden nap újra és újra megrepedtek, 4 napon át, majd a negyedik szakasz elkészülte után megállt a süllyedés!! Bravúros, gyors és látványos beavatkozás volt.

Naponta érzékelhetó volt a süllyedés addig!

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 10
Heti: 24
Havi: 448
Össz.: 16 890

Látogatottság növelés
Oldal: Mi az első teendő?
Brutt-Saver repedésvarrás és javítás tapasztalt statikus mérnökkel - © 2008 - 2018 - bruttsaverrepedesjavitas.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: brutt saver spirál ár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »